Christopher Wool hos Hill Art Foundation i New York

I förra veckan besökte jag och min bror New York, en riktigt personlig favorit måste jag säga. Det är verkligen en stad som har allt, och då menar jag verkligen allt. Huvudsyftet med resan var egentligen bara ha några trevliga dagar och jag lyckades få med mig min bror på några trevliga visningar konst, bland annat Lucio Fontana på The Met, Andy Warhol på Whitney men den som jag verkligen uppskattade mest var utställningen Hill Art Foundation anordnade med ett tiotal olika verk från en personlig samling av Christopher Wool. Ska ärligt erkänna att jag aldrig sett något av dem bättre och större verken förut men ett och annat litografi eller print har passerat vid ett flertal tillfällen men det här var något utöver det vanliga. Bästa av allt var att det var gratis, inte så ofta man erbjuds det. Nedan ser ni några bilder som jag tog under visiten. Hoppas ni gillar dem lika mycket som jag själv.


The Masterpiece, tror denna mäter 4 x 2 meter ungefär bara så att ni ska få en uppfattning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *